+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO HARRY POTTER
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Notver maģisko Cūkkārpas pils un teritorijas gaisotni ar šo brīnumaini detalizēto, uzbūvējamo LEGO® Harry Potter™ apskates modeli (76419). Izdzīvo atmiņā paliekošās Harija Potera ainas, būvējot Galveno torni, Astronomijas torni, Lielo zāli un māju uz ūdens, pagalmus, siltumnīcas, taciņas un tilus, kā arī akmeņaino ainavu un Melno ezeru. Atveido Noslēpumu kambari, Spārnoto atslēgu telpu, Mikstūru klasi un šaha galda kambari – katra no telpām ir papildināta ar uzreiz atpazīstamām interjera detaļām.

Radīts apskatei

Kastē un lietotnē LEGO Builder atradīsi pakāpeniskas būvēšanas instrukcijas. Pievieno no klucīšiem būvēto Durmštrangas kuģi, Bosbatonas karieti, Ford Anglia Vālējošā vītola zaros, kā arī Cūkkārpas arhitekta minifigūru un nosaukuma plāksnīti “Cūkkārpas pils”, lai pilnveidotu apburošo apskates modeli.

Ideja dāvanai

Šis no klucīšiem būvēts modelis daļa no LEGO komplektu klāsta pieaugušajiem, un tas ir lielisks veids, kā iepriecināt pašam sevi, kā arī dāvana citiem Harija Potera faniem.

  • Pirmais LEGO® klucīšu Cūkkārpas pils un teritorijas modelis (76419). Atveido leģendārāko vietu burvju pasaulē ar šo uzbūvējamo LEGO Harry Potter™ apskates komplektu.
  • Iekļauta skulptūras minifigūra. Novieto apzeltīto Cūkkārpas arhitekta skulptūru blakus nosaukuma plāksnītei “Cūkkārpas pils” vai būvpamatnes stūrī, lai noformētu apskatei izliekamo ainu.
  • Autentiskā mērogā veidots modelis. Uzbūvē Cūkkārpas pili un tās apkārtni, tostarp Galveno torni, Astronomijas torni, Lielo zāli, pagalmus, tiltus, siltumnīcas, māju uz ūdens un Melno ezeru.
  • Aprbīno detaļas. Izpēti Noslēpumu kambari, Spārnoto atslēgu telpu, mikstūru klasi un šaha laukuma kambari, kā arī Durmštrangas kuģi, Bosbatonas karieti, Vālējošo vītolu un Ford Anglia.
  • Ideja dāvanai. Iepriecini sevi vai uzdāvini šo būvējamo modeli no 2 660 detaļām pieaugušiem Harija Potera faniem un kolekcionāriem svētkos, dzimšanas dienā vai kā īpašu pārsteigumu.
  • Uzbūvē un demonstrē. Šis Cūkkārpas pils modelis no 2 660 detaļām ir 21 cm augsts, 35 cm plats un 25 cm dziļš.
  • Digitālas būvēšanas instrukcijas. Lietotnē LEGO® Builder ir pieejama šajā komplektā iekļauto būvēšanas instrukciju digitāla versija.
  • Kolekcionējams būvējamais komplekts pieaugušajiem. Šis LEGO® Harry Potter™ modeļa komplekts ir daļa no plašā LEGO komplektu klāsta pieaugušajiem, kuriem patīk praktiskas, pilnvērtīgas nodarbes relaksācijai.
  • Izcila kvalitāte. Jau kopš 1958. gada LEGO® klucīši un detaļas atbilst prasīgiem nozares kvalitātes standartiem, lai tās būtu saderīgas un droši savienojamas.
  • Drošības garantija. LEGO® detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas un rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

76419_lifestyle-64f07db7bce5b.jpg

Atveido leģendāro Harija Potera vietu

Izbaudi valdzinošu un radošu piedzīvojumu ar pirmo LEGO® klucīšu Cūkkārpas pils un teritorijas modeli.

76419_hero-64f07dc925c72.jpg

Izdzīvo aizraujošās ainas no Harija Potera

Pavadi laiku kvalitatīvi, atainojot maģisko atmosfēru un autentiskas Cūkkārpas pils un tās apkārtnes detaļas.

76419_inthebox-64f07dd51a5c4.jpg

Maģiska dāvanu ideja pieaugušajiem

Iepriecini sevi vai pasniedz šo būvējamo modeli ar 2 660 gabaliņiem pieaugušam Harija Potera fanam vai kolekcionāram.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO HARRY POTTER. 76419 LEGO® Harry Potter™ Cūkkārpas pils un teritorija - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 76419 LEGO® Harry Potter™ Cūkkārpas pils un teritorija – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76419 LEGO® Harry Potter™ Cūkkārpas pils un teritorija

Kods: 4040101-6529
Svītrkods: 5702017413228
15215
17900
152,15 €
152,15 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs